Top

a. Drukwerk en printen

Heeft u druk- en printwerk voor uw huisstijl, bedrijf, huis of studie nodig? Met ons gespecialiseerde machinepark aan printers kunnen wij digitaal drukken en printen op veel verschillende materialen, in bijna elke gewenste grootte en in elke gewenste oplage. Van visitekaartjes op glanspapier tot kant-en-klare geniete brochures, maar ook verslagen, rapporten, posters, briefpapier en flyers.

Wij hebben meerdere digitale printers in huis om onze klanten een uitgebreide keuze te kunnen bieden. Haarscherp, razendsnel, Uv-bestendig en van hoge kwaliteit. Uw bedrijfslogo op een deur laten drukken? Geen probleem! Een menukaart op plexiglas laten printen? Doen we! Ook verzorgen we het geheel in de door u gewenste afwerking. Rillen, frezen, snijden of lamineren… u zegt het maar!

b. Stickers

Stickers. Altijd een uitdaging om te printen omdat het zo’n flexibel medium is. Maar niet voor onze machines! Dankzij een uitgekiende combinatie van printers kunnen wij nagenoeg alle soorten stickers leveren. Of u nu raam-, magneet- of vloerstickers wilt. En wat te denken van kleine stickers op rol? Ook daar hebben we een gespecialiseerde printer voor in huis. 

Wij kunnen deze stickers op verschillende materialen met een dikte tot wel 5 centimeter voor u afdrukken. Denk maar eens aan die prachtige whiteboard / drywipe stickers, de altijd mooie vinylstickers of die handige statisch hechtende oftewel zelfklevende stickers. Wist u trouwens dat al ons print- en drukwerk dankzij onze Uv-bestendige inkt   ook voor buiten geschikt is? 

c. Bouwartikelen 

Een niche waar wij ons op richten is het verwerken, printen en afdrukken van allerlei soorten en maten bouwproducten. Denk maar eens aan torenhoge bouwborden, stevige steigerdoeken en nog veeleisendere bouwhekdoeken. Wij werken ze bovendien zo af dat ze tegen een flink stootje, veel vuil en extreme weersomstandigheden kunnen.  

Maar ook laten veel architecten, bouwondernemingen en installateurs hun CAD/GIS bouwtekeningen door ons scannen en/ of printen. Supersnel in hoge kwaliteit zwart-wit afgedrukt én kant-en-klaar gevouwen? Dat kan onze Océ TDS 860, die moeiteloos een snelheid bereikt van wel 480 A0-vellen per uur. 

Liever uw tekeningen en afbeeldingen in haarscherpe kleuren van perfecte kwaliteit? Dan zetten we graag onze Océ ColourWave 600 met een capaciteit van wel 120 A0 gekleurde tekeningen per uur in. Wist u dat deze printer eveneens zorgt voor een watervaste afwerking? Uniek en uiterst handig. 

d. Verpakkingen

Verpakkingen. Echt een vak apart. Of het nu om een kleine doos of een levensgrote blow up gaat. Even een millimeter hier snijden, een centimetertje daar rillen en dan weer in elkaar zetten. En die mock up die u als proefballon wilt introduceren op een nieuwe markt? Dan drukken we dat toch in een kleine oplage zodat u niet onnodig risico loopt?   

Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen wij veel marketing-, verpakking- en samplemateriaal op de millimeter nauwkeurig afleveren. Van hoge kwaliteit, snel en zorgvuldig. We kunnen uw ideeën omzetten op materialen tot wel 5 centimeter dikte. En dankzij onze Uv-bestendig inkt ook nog eens bestand tegen de zon! 

e.  Binnenreclame

De binnenboel eens leuk opfrissen of voorzien van mooie reclame? Ook als het gaat om binnenreclame voor uw bedrijf of uw interieur thuis hebben we de juiste machines en mensen in huis. Zo kunnen we op zeer veel verschillende materialen, groottes, lengtes, diktes tot 5 centimeter en in zowel kleine als grote oplages drukken, printen en afwerken.  

Ziet u die strak uitgefreesde letters in hout, dat leuke logo gefreesd uit acrylaat en borden op geschuimd PVC? U kunt het zo gek niet bedenken of we printen erop. Van displays op honingraadkarton tot roll up banners tot stevige textielframes van aluminium. Dus ook die favoriete vakantiefoto op uw binnendeur of een lifesizer op reboard bijvoorbeeld.

f.  Buitenreclame 

Zonbestendig, stevig en duurzaam geprint? Ook als het gaat om buitenreclame leveren wij de allerhoogste kwaliteit tegen een concurrerende prijs. En dat in levensgrote of juist heel kleine formaten, oplages, lengtes, diktes en op vele denkbare materialen. Ideaal, want voor uw bedrijf is goede signing natuurlijk wel zo handig. 

Denk maar eens aan een levensgrote banier als promotie voor uw bedrijf, een mooi bedrukte vlag als richtingaanwijzer voor uw locatie of letters aan uw gevel om op te vallen. Maar ook voor spandoeken, frames, raamfolies en stickers, freesletters en makelaarsborden kunt u onze expertise inschakelen.   

g. Fotoproducten

Uw mooiste afbeelding afgedrukt op aluminium, dibond, multiplex of plexiglas? Doen we! Uw deuren of andere meubelpanelen in haarscherpe kwaliteit geprint en met een glans afgewerkt? Geen enkel probleem! Dankzij ons moderne en geavanceerde machinepark kunnen we uiteenlopende fotoproducten leveren. 

En ziet u die aansprekende, heldere en diepe kleuren en die fantastische scherpte? Omdat wij alles printen met Uv-bestendige inkt blijven onze producten ook nog eens lang mooi zonder te vervagen. Zo heeft u er jarenlang plezier van. Welke foto mogen wij op welk materiaal, hoe groot en in welke oplage voor u afdrukken?  

h. Kantoorartikelen

Wij zijn begonnen als kopieerwinkel aan huis, waarna later kantoorinrichting en kantoorartikelen in ons assortiment erbij zijn gekomen. Deze historie is nog enigszins in ons assortiment terug te herleiden. Zo hebben wij voor onze vaste klanten nog steeds een uitgebreid assortiment aan kantoorbenodigdheden. 

Van inktcartridge tot ordner. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan post-its, pennen, stoelen of nietjes. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in ons assortiment. En alles binnen 24 uur leverbaar!